Xhel stilimi Black Hair Gel, DALON (200ml)

700 L

Në Stok

Xhel stilimi me ngjyre te zeze. Siguron ngjyrë natyrale dhe mbulon flokët e bardhë ose gri. Zgjat deri në larjen tjetër të flokëve dhe nuk lë mbetje. Aplikimi: Vendosni një sasi të vogël produkti në flokë të thatë ose të lagur, për një rezultat natyral ose një sasi më të madhe për një ngjyrë më intensive dhe me pas jepni stilin dhe strukturën që dëshironi. – I testuar dermatologjikisht

Additional information

TIPI I PRODUKTIT

BRAND

KATEGORITË

Xhel stilimi Black Hair Gel, DALON (200ml)