Zbutes/ Aromatizues PRODERM (2L)

600 L

Në Stok

Detergjentet lares Proderm jane krijuar posacerisht per rrobat e bebeve. Lekura e bebes eshte shume me e bute dhe e ndjeshme, prandaj dhe detergjentet lares te rrobave te tyre, duhet te jene specifik. – Testuar dermatologjikisht – Zbutes/ Aromatizues

Additional information

BRAND

LLOJI I RROBAVE

PERMBAJTJA

KATEGORITË

Zbutes/ Aromatizues PRODERM (2L)