Zbutes/Aromatizues rrobash ORCHID, CAJOLINE (1.4L, 56 LARJE)

600 L

Në gjëndje

Asnje proces larjeje, nuk mund te konsiderohet i perfunduar pa perdorur Cajoline. -Rroba te buta dhe arome fantastike; gati per hekurosje. Nuk demton ngjyren e rrobave. Me arome nga lulja e orkides se eger dhe dru sandali.

Additional information

BRAND

LLOJI I RROBAVE

PERMBAJTJA

KATEGORITË

Zbutes/Aromatizues rrobash ORCHID, CAJOLINE (1.4L, 56 LARJE)

Zbutes/Aromatizues rrobash ORCHID, CAJOLINE (1.4L, 56 LARJE)