Pyetjet e bëra më shpesh !

TRANSPORTI

Per sa kohe me vjen porosia?

Transporti qe ne ofrojme, eshte standart. Ju nuk keni pse te shqetesoheni apo te paguani ekstra per te perfituar sherbim me te shpejte transporti, pasi cdo porosi dorezohet brenda 24 oreve.- Ne qofte se ju deshironi nje date dhe orar fiks te dorezimit te porosise, ju mund ta shkruani tek sektori notes ose te na njoftoni duke na kontaktuar.- Ne qofte se ju kryeni porosine brenda ores 17:00, porosia dorezohet brenda po se njejtes dite.

Ne cilat vende kryeni sherbimin delivery?

Ne ofrojme sherbimin delivery brenda zones se Tiranes.

Sa kushton transporti?

Ne qofte se vlera totale e porosise suaj eshte deri ne 4490, transporti kushton 200 leke.Ne qofte se vlera totale e porosise suaj eshte mbi vleren 4490, transporti eshte falas.

MENYRAT E PAGESES

Cfare menyrash pagesash ofroni?

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

DYQAN FIZIK

Ku ndodhet dyqani juaj fizik?

Dyqanet tona ndodhen ne Tirane, ne Blv. “Zhan D’Ark” dhe ne zonen e Ish Bllokut, ne rrugen “Vaso Pasha”.Te dy dyqanet Dimo Center jane te aksesueshem nga klientet nga dita e Hene deri ne diten e Shtune, pergjate orarit 10:00-21:00.
Për çdo paqartësi dhe ndihmë Na Kontaktoni

KATEGORITË