Me ju prej vitit 1996

Themeluar ne vitin 1996, si pjesë e kompanisë së parë në fushën e Parfumerisë/Kozmetikës, DIMO Sh.p.k, tashmë një kompani lider në gamën e produkteve që ne ofrojmë.

Prioriteti ynë, je ti!

Tashmë, me konsolidimin e besimit tuaj ndër vite, ne jemi pranë jush nëpërmjet website-it online, të gatshëm t’ju ofrojmë sherbimin tonë kudo ndodheni.

Fokusi, është cilësia!

Ju do të keni mundësi të lundroni në kete faqje, per të gjetur gjithcka ju duhet për mirëmbajtjen e shtëpise, higjienën personale dhe produktet ideale për kujdesin ndaj fëmijëve.

  • Kurseni me tepër kohë dhe shmangni rradhën e krijuar në dyqanet tona fizike.
  • Merrni të gjithë kohën e nevojshme për të zgjedhur produktet që ju dëshironi.
  • Shfrytëzoni opsionin “Porosit me nje klik”, opsionin B2B, apo kuponat, per të berë blerjen tuaj, sa më të lehtë e të shpejtë dhe në interesin tuaj.

Shpresojmë të kemi përmbushur cdo pritshmëri tuajen!

500+

Produkte

2

Dyqane Fizike

100+

Klientë Aktivë

KATEGORITË