Detergjent rrobash KLINEX, SKIP (2.86 Kg, 44 LARJE)

1,800 L

Në Stok

Larja e rrobave behet me e thjeshte dhe me e shpejt, me perdorimin e produkteve te markes lider SKIP. Permes teknologjise Enzime+system, detergjentet Skip eleminojne menjehere, cdo llonje te mbetur ne rrobat tuaja, duke ruajtur butesine dhe ngjyren. – I pershtatshem per rrobat e bardha

Additional information

BRAND

LLOJI I RROBAVE

PERMBAJTJA

KATEGORITË

Detergjent rrobash KLINEX, SKIP (2.86 Kg, 44 LARJE)